Informadors turístics d’arreu de Castelló i València coneixen Benassal

El Fam Trip també els va portar fins Culla o Ares del Maestrat

Informadors turístics d’arreu de Castelló i València coneixen Benassal

En la jornada d’ahir, més d’una trentena d’informadors turístics i tècnics de la Xarxa Tourist Info de diverses localitats de Castelló i València van visitar Benassal, Culla i Ares del Maestrat en un Fam Trip per l’Alt Maestrat organitzat per l’Associació Intermunicipal Alt Maestrat en col·laboració amb Turisme Comunitat Valenciana.

D’aquesta forma, en la visita per Benassal es van conéixer alguns dels punts patrimonials i naturals de major importància. No va faltar visita al Paratge Natural Municipal El Rivet, en el qual es va conéixer el Centre d’Interpretació i es va realitzar una part de la ruta per la naturalesa singular de l’espai.

En el centre històric i antic del municipi, els informadors turístics van tindre l’oportunitat de conéixer La Mola, el Forn de Dalt, la Torre de la Presó, l’Aula Museu Carles Salvador, l’Església i el Museu Arqueològic de l’Alt Maestrat.

A més, es va oferir informació de tots els recursos visitables de la localitat com la planta embotelladora d’Aigua de Benassal i es van distribuir fullets informatius que seran repartits en els diferents centres turístics de Castelló i València.

Quant a les visites a Culla i Ares, cal ressaltar el recorregut pel Parc Miner del Maestrat, el Castell de Culla o el Museu de la Cova i el Castell d’Ares.

Així mateix, es va dur a terme un dinar de germanor en el qual no van faltar productes típics de la zona com el formatge, la quallada o les avellanes. Cal recordar que durant tot el mes Benassal celebra unes jornades especials amb la fruita seca com a protagonista i menús i elaboracions preparades amb avellana.

Directe