Benicarló promociona els seus atractius turístics a València

Amb l’oferta de sol i platja, nàutica, cultural i gastronòmica, especialment de les Jornades de Polp a Caduf i Peix de Llotja

L’Ajuntament de Benicarló, a través de la Regidoria de Turisme, promocionarà el seus atractius turístics durant avui i demà a València, amb una acció de màrqueting de carrer. Es tracta d’una presència emmarcada en el programa de promoció turística del Patronat Provincial de Turisme de Castelló, que té l’objectiu de posar en valor els productes turístics de Castelló en un dels principals mercats turístics.

En concret, Benicarló farà difusió de la ciutat i de l’oferta de sol i platja, nàutica, cultural, d’esdeveniments 365 i gastronòmica, fent incís en les Jornades de Polp a Caduf i Peix de Llotja, que estan en marxa fins al mes de novembre. A més, també es promocionaran els restaurants, allotjaments i altres empreses d’activitats turístiques.

Directe