Els segells SICTED reconeixen la qualitat de cinc entitats públiques i privades de Benicarló

és una iniciativa d’àmbit estatal que busca millorar la qualitat de les destinacions turístiques.

L’alcaldessa de Benicarló, Xaro Miralles, ha presidit avui l’entrega de les distincions SICTED a 5 entitats públiques i privades de Benicarló en reconeixement a la qualitat dels seus establiments i serveis. Les distincions s’han atorgat a les empreses Apartaments Els Romers, Anavegar i Hogar del Pescador i també al Mucbe i la Tourist Info, acreditant així el compliment dels requisits establerts per la metodologia del Sistema Integrat de Qualitat Turística Espanyola en Destinacions (SICTED).

Miralles ha estat acompanyada per la regidora de Turisme, Isabel Cardona, i la tècnica de qualitat de Turisme Comunitat Valenciana, Eva Beltrán, que han coincidit a assenyalar la importància d’aquest reconeixement a l’hora de posar sobre el mapa aquelles empreses i entitats que aposten per la qualitat dels seus serveis. L’alcaldessa, per la seua banda, ha destacat «el suport de l’Ajuntament a aquest sistema de qualitat turística perquè volem que Benicarló siga un referent turístic, i la qualitat és la millor manera de reforçar la competitivitat turística de la nostra destinació i de posar en valor els nostres recursos i els nostres espais».

El distintiu de qualitat SICTED, en el qual hi participen el Ministeri d’Indústria, Comerç i Turisme i la Generalitat Valenciana, compta actualment amb gairebé 200 destinacions turístiques adherides a tot Espanya i més de 5.000 empreses i entitats reconegudes amb el seu segell.

Directe