Morella, plena de visitants per la celebració del GP d’Aragó

Els hotels i cases rurals de Morella i la comarca dels Ports han estat pràcticament al complet aquest cap de setmana

La ciutat de Morella s’ha omplit d’amants a les motos aquest cap de setmana amb motiu de la celebració del Gran Premi d’Aragó del Mundial de Motociclisme. La capital dels Ports està situada a menys de 60 quilòmetres d’Alcanyís, ciutat on es troba el circuit de Motorland, on ha tingut lloc la prova avui. Així, cases rurals i hotels de tota la comarca han estat quasi al complet aquest cap de setmana, en el qual destaca el turisme internacional d’aficionats i aficionades a aquest esport.

La regidora de Promoció Turítica, Mari Carmen Escuder, ha fet “una valoració molt positiva d’aquest cap de setmana en el qual hotels i cases rurals han estat plens i els diferents comerços i restaurants també han vist incrementada la seua activitat”. L’edil ha destacat que “aquest Gran Premi tan pròxim a la nostra ciutat repercuteix d’una forma important en la nostra economia, per l’afluència de gent, així com perquè aquest turisme és més internacional, ja que el Mundial de Motociclisme atrau aficionats i aficionades d’arreu del món”. Mari ha afegit que “la prova es realitza a Alcanyís, però aquelles persones que s’allotgen a Morella van i tornen, de manera que fan un gran consum a la nostra ciutat”.

El Gran Premi d’Aragó per a l’any 2020 està previst per al diumenge quatre d’octubre, de manera que els aficionats i aficionades al motociclisme tenen una cita a Alcanyís, i per tant a Morella.

Directe