Morella engega l’estratègia com a Destí Turístic Intel·ligent

L’objectiu és millorar la gestió turística del municipi i aprofitar les noves tecnologies i l’ús de dades per a obtindre la informació

Reunió al Centre de Turisme de València

Morella és membre de la xarxa de Destins Turístics Intel·ligents de la Comunitat Valenciana (DTI CV). La ciutat comptarà este 2019, junt amb Alcoi i Requena, amb el suport de Turisme de la Comunitat Valenciana per a definir l’estratègia turística. Així, l’objectiu del DTI CV és millorar la gestió de les ciutats a través de diferents indicadors i impulsar el turisme, “ja que diferents aspectes de la ciutat influeixen en el turisme a la ciutat i viceversa, millorar en la gestió del turisme és, també, millorar en la ciutat” ha explicat Rhamsés.

Aquest matí, l’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, la regidora de Promoció Turística, Mari Carmen Escuder, i la tècnica de Turisme, Amparo Quesada, han mantingut a una reunió al Centre de Turisme de València amb el Director i tècnics de l’Institut Valencià de Tecnologies Turístiques (Invat·tur) per a començar a treballar en aquest projecte. Així, està previst que durant les pròximes setmanes es trasllade la informació a Turisme de la Comunitat Valenciana per a iniciar les primeres anàlisis i al mes de setembre tindrà lloc una primera reunió a Morella amb les diferents àrees municipals per treballar sobre aquests. Després, també hi haurà reunions de participació generals i amb els empresaris i empresàries de manera que es definirà l’estratègia l’any 2019 i dins del 2020 començarien les primeres inversions per a millorar la ciutat de Morella amb aquest projecte turístic.

Rhamsés ha destacat que “esta iniciativa és fonamental dins del projecte turístic de futur de Morella per a ser més competitiva i apostar per la innovació, millorant la gestió i creant nous serveis al visitant”. L’edil ha explicat que “la Comunitat Valenciana és pionera en aquestos sistemes de destinacions intel·ligents i agraïm que hagen pensat en Morella per ser una de les ciutats que encapçalen aquest projecte”.

Directe