Eva Sariñena és la nova presidenta d’Asetmico

L'associació d'empresaris turístics de Morella i comarca renova la meitat de la seva junta

L’associació d’empresaris turístics de Morella i comarca, Asetmico, ha renovat la meitat dels càrrecs de la nova junta. Una vegada expirat el mandat de Mari Carmen Escuder serà Eva Sariñena, qui fins ara ocupava la vicepresidència, l’encarrega de liderar la nova etapa.

Com cada dos anys, la meitat dels càrrecs de la junta han canviat. Així, representants de les cinc branques del comerç i el turisme local han ocupat posicions en aquesta nova directiva.

Amb la nova directiva ja configurada, l’associació d’empresaris pretén mantenir la trajectòria dels darrers anys, donant suport a totes les iniciatives turístiques de la localitat així com servint de ferramenta de suport per als associats, buscant sempre un comerç més competitiu.

La despoblació també afecta al sector serveis. Alguns comerços han hagut de tancar per jubilació dels seus propietaris. Des d’asetmico es fa una crida a la joventut perquè aporten les seves propostes i energia al sector.

Eva Sariñena, nova presidenta d’Asetmico

Asetmico afronta el nou període de dos anys amb la junta directiva renovada amb la missió de seguir treballant pel comerç i el turisme de Morella.

Directe