Neptú i Evadne donen a conèixer el patrimoni natural de Benassal

Els personatges mitològics mostren els misteris i encants del municipi

Neptú i Evadne donen a conèixer el patrimoni natural de Benassal

Des d’Interpreta Natura, associació sense ànim de lucre l’interès principal del qual és conservar el patrimoni natural, s’ha dut a terme una ruta teatralitzada pel terme municipal en la qual es van conèixer alguns dels punts mediambientals clau a Benassal.

Així, uns setanta veïns i visitants, han seguit de forma atenta a Neptú i Evadne en el seu recorregut des del centre del municipi, passant per la Font d’en Segures fins a arribar al Rivet on s’ha realitzat una explicació sobre el patrimoni natural del municipi i la història del roure o la carrasca mil·lenària.

Un joc de pistes encriptades sobre l’aigua ha conduit part de l’activitat i va aconseguir una gran participació tant de xiquets com d’adults.

Directe