Saltapins estrena nova pàgina web i incorpora nous monitors

El parc multiaventura està situat a la Fàbrica Giner i és un dels principals atractius de turisme actiu a Morella

El Parc d’Aventura Saltapins renova la seua pàgina web de manera que s’adapta a totes les pantalles i facilite la informació als usuaris i usuàries. Així, s’accedeix a través de saltapins.com on apareix tota la informació del parc, així com facilita la reserva tant de particulars com de grups.

Cal destacar que amb l’estrena de la nova pàgina web s’ofereixen descomptes a les persones allotjades en els establiments de la comarca. D’aquesta manera es dóna a conéixer Saltapins amb tots els circuits que ofereix.

El regidor de Turisme, Jorge García, ha destacat que “Saltapins és un dels principals atractius turístics de Morella pel que fa a turisme actiu i a l’aire lliure, per la qual cosa, hem actualitzat la web per a facilitar la informació i les reserves”. L’edil ha explicat que “la principal novetat és que la web s’adapta a totes les pantalles que s’utilitzen avui en dia i es pot consultar millor a través del telèfon mòbil o la tablet”.

Jorge ha comentat que “també hem aprofitat l’ocasió per a oferir descomptes a grups i gent que s’allotja a la zona, de manera que dinamitzem tot el turisme que envolta a la ciutat”. Finalment, l’edil ha mencionat que “la nova pàgina web permet regalar entrades per al parc. Així, aquestos regals tenen una vigència de 12 mesos des del dia que s’han comprat”.

Saltapins és un parc d’aventura situat al complex de la Fàbrica Giner, el qual compta amb obstacles com passarel·les, ponts tibetans i tirolines que creuen entre els arbres. El parc compta amb quatre circuits de distinta dificultat de manera que poden gaudir d’aquesta aventura en totes les edats. El circuit verd, amb una edat mínima de 6 anys, el blau i el blau més tirolines per a majors de 9 i el roig a partir de 14 són les diferents opcions que ofereix Saltapins. Es pot obtindre més informació a través de la pàgina web o al telèfon 636 27 74 57.

Cal recordar que a partir d’abril es van incorporar fins a 16 monitors i monitores en aquest parc. La temporada de primavera i estiu compta amb un augment considerable de les visites al parc d’aventura Saltapins, de manera que és necessari ampliar la plantilla per a cobrir les necessitats. A més, l’activitat de tot el complex de la Fàbrica Giner es veu incrementada a causa dels nombrosos grups i campaments que la visiten. Així, l’Alberg compta amb espai per estos nombrosos grups i està disponible per allotjar visitants.

Directe