Pasqua fluixa per al turisme, que s’ha vist influït per la meteorologia

Les precipitacions no han sigut tan fortes com s'esperava, però han condicionat als visitants

La setmana de Pasqua és tradicionalment una de les més exigents per al sector turístic a Morella. Enguany, però, l’afluència de visitants ha sigut molt inferior a causa de les previsions meteorològiques, que tot i que finalment no han portat precipitacions tan fortes com s’esperava, sí que han posat la por al cos de molts de visitants.

Tot i que Morella és una alternativa sòlida per als viatgers quan el temps dificulta el turisme de platja, les xifres que es tenen des del Patronat de Turisme parlen d’una de les pitjors campanyes de Pasqua en més de deu anys.

Els espais a l’aire lliure han sigut, lògicament, els més afectats. Saltapins ha hagut d’estar tancat a causa de la meteorologia però ha sigut el Castell de Morella qui ha notat especialment la baixa afluència de visitants, ja que tot i tenir un bon dissabte, ha registrat tres mil visitants menys que l’any passat.

Tot i això, els visitants que s’han pogut animar a pujar al Castell han tingut una experiència a l’altura del monument, ja que la pluja apenes ha molestat.

No tot ha sigut negatiu en aquesta campanya de Pasqua. El dissabte va ser un dia positiu, amb el Castell superant els 1000 visitants. Catalunya segueix sent un dels principals llocs de procedència dels viatgers, tot i que s’ha registrat un augment d’aquells provinents del País Basc.

La campanya de pasqua ha sigut inferior al que s’esperava a causa de situació meteorològica, fet que sí que ha agraït el sector primari, però ja se sap que mai plou al gust de tots.

Directe