Morella estrena material turístic infantil

Les xiquetes i xiquets comptaran amb jocs i reptes per a interactuar amb el contingut dels museus

Morella estrena nou material turístic dirigit als xiquets i xiquetes. Es tracta de diferents mapes de la ciutat, el Castell i els museus on es troben jocs i reptes per a interactuar amb el contingut i la història de la ciutat. Aquesta és una iniciativa que potencia el turisme familiar, el qual és un dels principals a la ciutat de Morella. Actualment, hi ha mapes col·leccionables de la ciutat de Morella, del Castell i de la Presó i pròximament s’ampliaran amb el Museu Temps de Dinosaures i el Museu del Sexenni.

El regidor de Turisme, Jorge García, ha destacat que “el turisme familiar és molt nombrós a Morella i els xiquets i xiquetes visiten els diferents museus i monuments de la ciutat, per la qual cosa, amb aquesta iniciativa volem que puguen interactuar amb el contingut del museu i que coneguen els secrets i històries que conté el nostre patrimoni”.

L’edil ha explicat que “aquest nou material consta de diferents mapes amb jocs relacionats amb cada monument i es completen amb la informació de cadascun d’ells”. Així, Jorge ha volgut “reptar als menuts i menudes de la casa a completar tots els plànols i conéixer millor la història i secrets de Morella”.

Primer es va començar amb el plànol infantil de Morella. Aquest recorre diferents espais de la ciutat per a resoldre trencaclosques i jocs amb els elements d’aquestos llocs. Aquest va tindre molt bona acollida, de manera que ara s’amplia amb altres mapes de diferents museus i monuments. Cal destacar que el passat mes d’agost es va presentar el còmic del Sexenni, el qual explica aquesta festa amb 240 anys d’història. Aquest també està dirigit al públic infantil i va ser un èxit entre els xiquets i xiquetes. Així, “aquest és l’inici d’una oferta turística familiar amb productes dirigits especialment al públic infantil i que els xiquets i xiquetes gaudisquen de la visita a Morella” concloïa el regidor de Turisme.

La ciutat de Morella compta amb un gran patrimoni històric, artístic, arquitectònic i cultural que ompli la ciutat de visitants. Els diferents espais i monuments visitables mostren les característiques i la història de la ciutat. Així, amb el material turístic es complementa la visita i s’aprofundeix en els continguts. El nou contingut infantil pretén apropar la història de Morella i els seus personatges més rellevants de la forma més divertida.

Directe