El diari turístic Qué Hacer proposa activitats des d’ara i fins l’estiu

Amb tots els atractius de les comarques dels Ports, el Matarranya i la Terra Alta

Ja s’ha publicat i es comença a repartir la nova edició de primavera del diari «Qué Hacer» al Matarranya, Els Ports i La Terra Alta. Aquesta publicació en paper és gratuïta i ix tres vegades a l’any des de fa sis. Serveix per fer arribar més lluny totes les activitats i atractius dels pobles d’aquestes comarques de la Comunitat Valenciana, l’Aragó i Catalunya. I en concret un dels principals objectius i fer-los més coneguts a la costa per tal que indrets de més afluència de turistes puguen tenir informació de les zones d’interior.

Si fullegem el diari trobarem la localització de les tres comarques que s’engloben sota el lema «Tres Territoris, una mateixa Terra». Informació de tots els pobles i la descripció dels seus principals atractius. Morella amb la fita d’estar a punt d’aconseguir un milió de visitants al castell o fotografies de Vilafranca, Forcall, Cinctorres, Vallibona o La Todolella. També detalls de Gandesa i La Terra Alta o del Matarranya destacant la riquesa patrimonial de la capital, Vall-de-roures i les fires de primavera que acull la comarca aragonesa.

El diari té tres edicions cada any, la de primavera, la d’estiu i la de tardor-hivern, i pretén donar a conèixer els atractius de cadascuna de les zones que conformen els “Tres territoris” a les pròpies comarques del Matarranya, Els Ports i la Terra Alta, però la publicació també es distribueix arreu de la costa valenciana i catalana.

Directe