Asetmico lliura el seu premi als carrers del 54 Sexenni durant el sopar anual

Els empresaris turístics de Morella i comarca es reuneixen un cop l'any en una nit festiva

Asetmico lliura el seu premi als carrers del 54 Sexenni durant el sopar anual

L’Associació d’Empresaris Turístics de Morella i Comarca (Asetmico) celebrava aquest diumenge al Mesón El Pastor el seu tradicional sopar anual de l’entitat que servia també per lliurar el Premi Turisme 2019 als carrers del 54 Sexenni, una decisió que l’Ajuntament de Morella considera com a molt destacada donat el gran treball que es realitza cada 6 anys.

Una jornada diferent per a tot el sector turístic de Morella, que aprofitava per reunir-se amb una festa que sempre és important per unir a tots els seus components. També es una jornada per posar de manifest el potencial d’Asetmico i la gran transcendència amb la que compta ja que és tot un referent a moltes zones per la seu unió i treball conjunt que realitza. Segons es destacava a l’acte, la comarca dels Ports compta amb grans atractius per tal d’oferir un important i potent producte als milers de turistes que ens visiten cada any.

Des de l’Associació d’Empresaris de Morella i Comarca es va voler destacar la importància d’aquest sopar per unir i estar junts en un ambient diferent i que és bó fer reunions d’aquestes característiques. També s’explicava la concessió del Premi Turisme 2019 als carrers del Sexenni.

A la festa d’Asetmico, el passat Sexenni encara molt present a la memòria de morellans i morellanes va tornar a ser protagonista. Els carrers engalanats van merèixer el Premi Turisme que l’associació lliura cada any.

Directe