El fotògraf Julio Carbó, premi Patronat de Turisme de Morella 2019

L’acte d’entrega del guardó es realitzarà el divendres a la Llotja de l’ajuntament

Julio Carbó

Julio té arrels morellanes i és el cap de fotografia i editor gràfic a El Periódico de Catalunya i ha participat en diferents exposicions, llibres i projectes turístics

El Patronat Municipal de Turisme de Morella premia a Julio Carbó amb el premi Patronat de Turisme 2019. Aquest està format per l’ajuntament de Morella i l’Associació d’Empresaris Turístics de Morella i Comarca (ASETMICO), els quals atorguen aquest guardó per posar en valor els atractius de la ciutat i difondre el seu patrimoni cultural, arquitectònic i festiu amb les seues imatges i els diferents projectes en els quals ha participat.

L’acte d’entrega del premi serà aquest divendres a les 20.00 hores a la Llotja de l’ajuntament de Morella on també tindrà lloc el tercer showcooking de les XVI Jornades de la Trufa Morella-Els Ports.

L’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, ha destacat que “Julio sempre difon i promociona la ciutat, així com capitaneja diferents projectes culturals sobre Morella tant dins com fora de les muralles”. A més, ha explicat que “participa i col·labora activament amb nosaltres en moltes activitats com exposicions fotogràfiques i publicacions sobre Morella que s’han fet durant molts anys”. L’edil ha explicat que “aquest premi és molt important i posa en valor aquelles persones o entitats que difonen els diferents atractius de Morella i traduir-los en el destí turístic en el qual s’ha convertit la ciutat”.

El premi Patronat de Turisme és molt important a Morella i l’han rebut personalitats i associacions com l’ONCE, el Ministre Josep Borrell, l’escriptor Manolo Vázquez Montalbán o Ferrero Rocher entre d’altres.

Julio Carbó va nàixer a Morella l’any 1964, encara que té arrels familiars a Forcall, Cinctorres, Castellfort i La Mata. A més, és el cap de fotografia i editor gràfic a El Periódico de Catalunya, ha publicat en altres mitjans de comunicació nacionals i internacionals i col·labora com a jurat en diferents certàmens de fotografia com el Visa pour l’image i el Lux. A més, és membre de la Comissió d’Impuls del Pla Nacional de Fotografia de Catalunya i està a la nova associació sense ànim de lucre Catalunya Mirades Solidàries. També ha participat en diferents publicacions sobre Morella o la comarca dels Ports i en exposicions en aquesta zona, així com en diferents projectes turístics.

XVI Jornades de la Trufa
Morella-Els Ports

Les activitats de les XVI Jornades de la Trufa Morella-Els Ports continuen i aquest divendres és el torn del Restaurant Vinatea. Així, a les 20.00 hores tindrà lloc el tercer showcooking de les jornades gastronòmiques a càrrec d’aquest restaurant en el qual es pot veure com cuinar i tractar el diamant negre dels Ports per a realitzar diferents plats. Cal recordar que les Jornades de la Trufa ofereixen menús especials en diferents establiments de la comarca fins al 10 de març. Així, El Faixero de Cinctorres, Pizzeria Lola, Mesón del Pastor, Casa Roque, Cardenal Ram, Vinatea i La Fonda Moreno de Morella, L’Escudella i La Taverna del Forn de Vilafranca i el Palau dels Osset de Forcall ofereixen menús degustació i plats elaborats específicament per a aquestos dies on la trufa és la gran protagonista de la cuina de la zona.

Morella Turística
celebra 3.000 followers

El perfil de Morella Turística a Instagram ha arribat avui als 3.000 seguidors i seguidores. Així, El Patronat de Turisme vol celebrar aquesta xifra amb un sorteig entre tots i totes qui comartisquen una imatge de la ciutat als seus stories etiquetant a @morellaturisitica. El guanyador o guanyadora s’anunciarà en aquesta xarxa social el dilluns 11 de febrer. Així, el premi d’aquest sorteig són dues entrades per a un dels showcookings de les Jornades de la Trufa i un menú degustació de la trufa en un dels establiments que en participen.

Directe