La Vall d’Uixó i Morella acorden la creació de paquets turístics conjunts

La firma del conveni se realitzarà per a compartir visitants i millorar la seua experiència

El conveni es va acordar a Fitur

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó i l’Ajuntament de Morella han arribat a un acord a Fitur, una de les fires de turisme més importants a nivell mundial, per promocionar conjuntament aquestes dues destinacions turístiques, que es troben entre les més destacades de la província de Castelló i tenen una oferta turística complementària.

L’alcaldessa de la Vall d’Uixó, Tania Baños, i l’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, plasmaran les mesures concretes en un conveni de col·laboració que se signarà en les pròximes setmanes. Entre elles destaca la presència prioritària de la informació de les dues localitats en les respectives Tourist Info i la creació de paquets conjunts.

“Si volem ser un municipi turístic ens hem de fixar en el treball realitzat per Morella, que ha aconseguit tenir una marca turística potent i reconeguda”, ha afirmat Baños, per a qui aquesta és “una aposta conjunta de present i de futur, perquè tenim un nínxol de mercat i un públic compartit”. Així, a través d’aquesta iniciativa “podrem arribar a més gent i això ens beneficiarà tant a la Vall d’Uixó com a Morella”.
Per la seva banda, Ripollés ha defensat que aquest conveni “demostra la clara voluntat dels dos ajuntaments de col·laborar, convençuts que ens fa més competitius”. En aquest sentit, ha remarcat que tant Morella com les Coves de Sant Josep són “un referent no només de la província de Castelló, sinó de tota la Comunitat Valenciana”.

La creació de sinergies “suma esforços, posa en valor els nostres recursos turístics, els fa més atractius i crea noves experiències per al turista”, han apuntat els alcaldes. Morella té ja camí recorregut en la col·laboració amb altres destinacions turístiques i el balanç és positiu. Per això, s’espera repetir aquest èxit “perquè podem aportar-nos molt i retroalimentar”, han finalitzat.

Directe