Mesón del Pastor, Daluan i Vinatea guardonats de nou amb el Bib Gourmand

Amb aquestes "Estrelles Michelín de plata", la gastronomia morellana està d'enhorabona

Tres restaurants de la localitat de Morella han tornat a renovar el distintiu que atorga la Guia Michelín, amb el Bib Gourmand. Els establiments del Mesón del Pastor, Vinatea i el Daluan han tornat a ser reconeguts un any més per la seua relació qualitat – preu amb el menú que ofereixen.

El Bib Gourmand és el segon premi més important per darrere de les famoses “Estrella Michelín”. Va aparèixer en 1955 per recompensar el menjar amb qualitat, generalment de tipus regional, que s’ofereix a un preu moderat.

Amb aquest és el sisé any que aquests restaurants de Morella són guardonats amb aquest distintiu. L’èxit d’aquests establiments és oferir als clients productes de la zona amb un preu raonable.

L’any passat amb motiu del 20è aniversari d’aquests premis es va fer una gala per a donar aquests reconeixements als establiments premiats, enguany no s’ha celebrat encara, tot i això, els restaurants ja compten amb la placa de restaurant Bib Gourmand 2018.

La província de Castelló compta amb un total de 8 establiments amb aquest guardó, destacant la localitat de Morella que tot i ser un poble menut és el que té més nombre d’establiments amb aquesta categoria. Ara aquests tres restaurants lluiran a les seues entrades el logotip que els acredita com a Bib Gourmand 2018.

Directe