Morella celebra avui dijous el Dia del Turisme amb entrades gratuïtes

A més, també seran gratuïts l'1 d'octubre pel Dia de Los Pueblos más bonitos de España

Una imatge de Morella il·luminada

Morella celebra hui, 27 de setembre, el dia mundial del turisme, una data assenyalada al calendari a causa de la importància que el turisme té per al desenvolupament econòmic i social de la localitat. Per a celebrar-ho, hui tots els espais turístics del poble són gratuïts.

En dies com hui també s’invita a la reflexió per part dels diferents actors turístics. Cada any el dia mundial del turisme compta amb un tema distintiu que invite a la reflexió. Enguany, el tema és la transformació digital.No és aquesta l’única data de rellevància per al turisme que tenim a prop. El proper dilluns, 1 d’octubre es celebra el dia de Los pueblos más bonitos de España.

Morella celebra cada any el dia internacional del turisme com a una potència cada cop més important en el sector.

L’1 d’octubre, el Dia de Los Pueblos más bonitos de España

Dilluns que ve 1 d’octubre se celebrarà el Dia de Los Pueblos más bonitos de España, en el qual els 68 municipis englobats a la xarxa aprofitaran per posar de manifest la riquesa i el valor de les seves tradicions històriques. Per commemorar l’aniversari de la fundació de l’Associació, els 68 alcaldes duran a terme l’hissat de la bandera i llegiran un manifest per reivindicar la lluita per la conservació del patrimoni artístic i cultural d’aquestes localitats. En ser dilluns, molts municipis iniciaran des del cap de setmana les nombroses activitats gratuïtes que podran gaudir visitants i veïns en cadascun dels pobles.

Morella celebrarà el Dia de Los Pueblos más bonitos de España permetent l’entrada gratuïta en tots els monuments de la localitat. El municipi de Peníscola celebrarà dues visites guiades tematitzades -Peníscola de cinema i Peníscola històrica- al costat d’una visita guiada pel Parc Natural de la Serra d’Irta.

Directe