Morella alberga l’Assemblea anual del Consorci dels 3 Reis

L’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, recull la presidència per a seguir treballant junt a Alcanyís i Tortosa

El Consorci dels 3 Reis format per Alcanyís, Tortosa i Morella ha celebrat una assemblea a la capital dels Ports. Aquesta ha sigut per a que l’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, agafi la presidència d’aquest, que és rotativa cada dos anys, i decidir sobre les pròximes accions a realitzar per a promoure les tres poblacions. El regidor de Turisme d’Alcanyís, Miguel Ángel Estevan, i el regidor de Turisme de Tortosa, Josep Felip Monclús han participat, junt a Rhamsés Ripollés, de la reunió.

Aquest consorci es tracta d’una col·laboració entre les tres que va nàixer a principis dels 90 i compta amb tres ciutats emblema que uneixen Catalunya, Aragó i la Comunitat Valenciana. Així, les tres poblacions pretenen impulsar i promoure el turisme del territori. L’alcalde de Morella ha destacat que “és important seguir treballant i realitzant accions per a promoure la riquesa arquitectònica i cultural d’aquest territori amb tant de potencial”.

L’assemblea s’ha celebrat a l’Ajuntament de Morella on han acudit representants de les tres poblacions. Durant la reunió han parlat de futures accions conjuntes que mostren la varietat de llocs per a visitar o les activitats que el territori ofereix. Es tracta d’un territori molt ampli amb una riquesa cultural, històrica i arquitectònica molt important, però també amb un extens paisatge on practicar esports com la bicicleta per la muntanya o el senderisme.

Representants d’Alcanyís, Tortosa i Morella es tornaran a reunir a finals del mes de març per tal de seguir treballant en les accions de promoció de la zona. Totes tres ciutats tenen activitats que cal donar a conèixer per a fomentar el turisme.

Promoció de l’Anunci
Morella promocionarà l’Anunci 2017 tant a Tortosa com a Alcanyís dins d’aquest marc de col·laboració de les tres ciutats. D’aquesta manera, la festa del confeti de Morella arribarà a un major nombre de persones pròximes a la capital dels Ports que es poden arrimar i gaudir d’aquest dia especial i diferent. Cal recordar, que l’Anunci del Sexenni està declarada com Festa d’Interès Turístic Nacional.

Directe