anuncia’t

Obri noves vies de negoci apostant per nous mercats encara per descobrir: Els Ports, l’Alt Maestrat, el Baix Maestrat i el sud de Tarragona i Terol. T’oferim qualitat i professionalitat, rigor, immediatesa i proximitat en el teu missatge publicitari, perquè al nord de la província de Castelló hi ha tot un món publicitari per descobrir.

La immediatesa de la ràdio
T’imagines en pensar en una promoció pel matí, quan encara estàs al llit i que a l’obrir el teu negoci ja ho coneguen els teus clients? Això només és possible amb la immediatesa de la ràdio. Només et cal cridar al 964 16 07 12, donar-nos la teua idea i nosaltres ens encarreguem d’elaborar una atractiva falca publicitària.

Eixe nou producte, eixa idea o aquella oferta que has pensat a les vuit del matí ja la coneix tota la gent de les nostres comarques només una hora després. Obri mercat, creix.

Aprofita un nou mercat encara per descobrir
El teu anunci s’escoltarà als programes locals, com Avui per avui ó La veu de la Tarde, però si vols, també als programes amb més audiència de la ràdio a Espanya, com El Larguero, La Ventana, el Carrussel Deportivo, el Hoy por hoy,… Perquè la proximitat és sinònim de garantia i de credibilitat, la publicitat local és el futur.

Be the first to comment

Leave a Reply

Tu dirección de correo no será publicada.


*