La Festa del Comerç arrenca amb novetats

La Festa del Comerç 2015 que impulsa Comunicacions dels Ports ja està en marxa. Enguany presenta novetats, ja que en vegada de les tradicionals paperetes, es reparteixen butlletes amb un sistema de rasca. Les opcions de regal són descomptes que es poden utilitzar en els establiments que marqui la pròpia butlleta. Participen desenes de comerços de la comarca en una iniciativa que s’allargarà fins al cap de setmana del 19 i el 20 de desembre abans de Nadal.

La filosofia d’aquesta forma és la mateixa. Els comerços reparteixen butlletes als seus clients i l’objectiu és aconseguir una major interacció entre els establiments i potenciar l’efecte de la campanya.

Per tant, el que no hi haurà en esta edició serà el sorteig de regals de cada establiment perquè el regal són els descomptes. Però els que no hagin aconseguit descomptes, podran optar a un sorteig final de caixes de Regala Morella.

La culminació de la Campanya serà l’acte central de la Festa del Comerç amb el lliurament dels tradicionals premis als establiments a l’ajuntament de Morella. Una iniciativa que reivindica el lema ‘Compra al teu poble, tots eixim guanyant’.

Be the first to comment

Leave a Reply

Tu dirección de correo no será publicada.


*