Cinc premis per als esportistes més destacats de la comarca

Els Ports Ràdio lliurava este dissabte els seus premis a l’Esport 2014 en un acte desenvolupat a la Sala del Justícia de l’Ajuntament de Morella. En aquesta oportunitat es lliuraven un total de cinc premis a persones o entitats relacionades amb l’esport que van destacar el passat any. També es van reconéixer la trajectòria d’algunes iniciatives.

Va ser un esdeveniment molt comarcal amb premis per al portellà Albert Ferrer, el Club La Roca Parda de Cinctorres, la I Enduro Race de Morella, el Club Ciclista Picaio de Vilafranca i el Trial de Forcall. L’acte va estar conduït pels responsables de l’esport a la ràdio comarcal, Miki Agost i Víctor Tena.

La Festa de l’Esport va comptar amb amb la presència de l’Alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés i del Regidor d’Esports, Amadeu Bordás. En primer lloc, es va premiar a l’esportista Albert Ferrer. El jove de Portell debutava a lo gran la passada temporada en el món de l’atletisme de muntanya. A més de brillar en moltes proves, destacava la seua segona posició final en la Lliga de Curses de Munyanya Castelló Nord.

Relacionat amb el món de la muntanya es va reconéixer el paper del Club La Roca Parda de Cinctorres. Aquest col·lectiu ha afiançat la cursa Dinomania o la Sant Silvestre cinctorrana i participa en diverses activitats muntanyístiques.

Els premis van seguir amb el ciclisme. Els Ports Ràdio va reconéixer a la I Enduro Race que va convertir a Morella en ciutat BTT el passat mes d’octubre. Una iniciativa del projecte Morella Singletracks que pretén tenir continuïtat. Les bicicletes van tenir també el seu reconeixement amb el Club Ciclista Picaio. Aquesta entitat promociona el ciclisme en diverses modalitat a Vilafranca des de fa més de vint anys i organitzar proves com el Campionat de Ciclisme en ruta júnior a la localitat.

El darrer reconeixement va ser per a les dos rodes però en un format bastant diferent, el del motor. Es va premiar al Motor Club Morella, que ja ha rebut altres premis en distintes ocasions. Esta vegada es va reconéixer al Trial de Forcall, prova referent d’este esport a la comarca, concretament amb l’ànima mater d’esta competició, el pilot forcallà, Raúl Monfort.

L’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés tancava l’acte destacant el gran paper esportiu dels Ports i anunciava la creació d’una nova sala al Centre Jaume I. La Festa de l’Esport tornava a resumir un any esportiu a la nostra comarca. Cada dia destaquem en més facetes amb grans esportistes, clubs i entitats que fan possible tenir un gran ventall de possibilitats.

Be the first to comment

Leave a Reply

Tu dirección de correo no será publicada.


*