Este dissabte Els Ports Ràdio lliura els premis de la Festa de l’Esport

Este dissabte 3 de gener a les 20 hores a la Sala del Justícia de l’ajuntament de Morella aplega la Festa de l’Esport 2014 dels Ports Ràdio. Una cita que reconeix l’esforç i la tasca dels nostres esportistes i col·lectius. Enguany, els premiats seran cinc: Albert Ferrer, el Club de Muntanya ‘La Roca Parda’ de Cinctorres, la I Enduro Race de Morella, el Club Ciclista Picaio de Vilafranca i el Trial de Forcall.

L’atleta portellà, Albert Ferrer, rebrà un reconeixement per la fantàstica campanya que ha collat este passat any. Ha estat el segon de la Lliga de Curses Castelló Nord en el seu debut en l’atletisme de muntanya.

Relacionat amb este esport, es premiarà a la ‘Roca Parda’ club cinctorrà que ja està consolidat i organitza proves com la cursa Dinomania que any rere any és tot un èxit. En motor es reconeixerà el Trial de Forcall que s’ha convertit en la prova referent dels Ports en esta matèria. Es personificarà amb l’ànima mater de la prova, Raúl Monfort.

Els altres premis seran per a Morella Singletracks, impulsora de la Morella Enduro Race i també al Club Ciclista Picaio de Vilafranca que aglutina a la major part dels aficionats a aquest esport al municipi i impulsen eixides i proves de ciclisme.

Be the first to comment

Leave a Reply

Tu dirección de correo no será publicada.


*