El 6 de desembre aplega la II Pujada vertical al Castell de Morella

Morella viurà de nou el 6 de desembre una de les cites esportives de la tardor. La II Pujada Vertical al Castell de Morella torna i promet emocions fortes. Una cursa que impulsa Comunicacions dels Ports amb el Club dels Amics de la Ràdio i la col·laboració de l’ajuntament de Morella. Els interessats ja es poden inscriure de forma gratuïta fins al 4 de desembre. Les inscripcions han de realitzar-se cridant als Ports Ràdio (964 161012) o al correu electrònic cdp@morella.net.

La prova serà coincidint amb el pont de la Constitució i la Purísimma. El passat any, degut a la suspensió del primer dia que estava marcada per la neu, es va celebrar eixe cap de setmana, un factor que va propiciar major nombre de participants i de públic.

Aquesta pujada vertical al Castell unirà l’Hostal Nou i anirà fins a la Plaça d’Armes del Castell. La prova començarà a les 12 del migdia des de davant del supermercat Coaliment. Una cursa exigent amb 2,1 kilòmetres d’ascensió vertical, una altitud acumulada de 244 metres i amb una mitjana de desnivell del 12,1% en tot el recorregut. La prova s’inicia a 837,5 metres, situant-se la línia de meta a 1062,5 metres d’altitud. El recorregut puja per la Costa de Sant Vicent, creua de baix a dalt la Gran Via, passa per l’Arxiprestal, Convent de Sant Francesc i Castell amunt. Un camí especial per lo que no s’han volgut fer canvis.

Hi hauran tres categories: absoluta masculina, absoluta femenina i infantil. Rebran premis els tres primers classificats de cadascuna.

Ara, s’espera que la inscripció es faci quan abans per tenir clares les previsions i també es demanen voluntaris.

La resposta per part de la gent va ser molt bona el passat any amb una cinquantena de participants, esperant repetir l’èxit enguany. El guanyador de la primera edició va ser el vilafranquí David Prades amb un temps d’11 minuts i 19 segons. L’atleta, un dels que van ajudar a impulsar la competició, ha confirmat les intencions de repetir participació i buscarà superar el rècord de la Pujada. El recorregut ja espera als valents que vulguen conquerir amb les seues cames la Plaça d’Armes de la fortalesa morellana.

Be the first to comment

Leave a Reply

Tu dirección de correo no será publicada.


*