Morella potencia la cultura amb sis “Cita a Morella” en aquesta tardor

Els Ports Ràdio i el Club dels Amics de la Ràdio, amb l’Ajuntament de Morella proposen un ample programa d’activitats culturals i esportives per el que queda de tardor. El programa “Cita a Morella”, permetrà en aquesta edició, gaudir de presentacions de llibres i conferències a càrrec d’escriptors, com Pablo Guerrero o Xavi Sarrià, periodistes, juristes, com José Maria de Mena Àlvarez, i politòlegs, com Juan José López Burniol o Antoni Puigverd. L’objectiu, convertir Morella en un autèntic espai de reflexió sobre l’actualitat.

La primera “Cita a Morella” serà aquest dissabte 8 de novembre, i el convidat Pablo Guerrero. Poeta i cantautor extremeny, ens presentarà la seua última obra inspirada en un viatge pel Maestrazgo que porta per títol “Les lletres de Morella”. Guerrero porta una extensa trajectòria, tant d’escriptor com de cantautor. Una de les seves cançons més famoses és “A cántaros”.

La setmana següent, el 15 de novembre, el torn serà per a Juan José López Burniol, que impartirà la conferència “Sostenibilitat del Sistema”. Format en l’àmbit del dret i amb una extensa trajectòria, també col·labora en nombrosos mitjans de comunicació analitzant la situació jurídica i política.

El 22 de novembre, el músic i cantant del grup valencià Obrint Pas i també escriptor, Xavi Sarrià, presentarà la seva nova novel·la, que es titula “Totes les cançons parlen de tu”. Una oportunitat per reflexionar sobre la música i l’actualitat.

Els “Cita a Morella” del mes de novembre es tancaran amb l’escriptor i periodista Antoni Puigverd, que impartirà la conferència “El laberint català”. El també poeta col·labora com a analista polític en nombrosos mitjans de comunicació de Catalunya.

El dia de la Constitució, el 6 de desembre, el torn serà per a José Maria de Mena Àlvarez, que parlarà sobre “Política i Justícia”. L’exfiscal cap de Catalunya reflexionarà sobre aquestes dues disciplines. Aquest dia també tindrà lloc la segona pujada vertical al Castell. Carrera des de l’Hostal Nou fins a la Plaça d’Armes, punt més elevat del Castell. Finalment, el 13 de desembre tindrà lloc la Festa del Comerç. El programa cultural de tardor es tancarà el 20 de desembre, a les portes de Nadal. En aquest temps també es convoca el segon concurs de Microrelats Sergio Beser.

Amb motiu del 25 aniversari de Comunicacions dels Ports, l’any passat s’impulsava aquest cicle portant a Morella a periodistes o escriptors del prestigi de Javier Sierra, Rosa Maria Calaf, Rosa Regàs, Víctor Amela, Elena Moya, Martí Gómez, Manuel S. Jardí o Manuel Milián Mestre.

Be the first to comment

Leave a Reply

Tu dirección de correo no será publicada.


*