A vivir que son dos días, des de Morella

La Cadena Ser se suma a les celebracions amb motiu del sisé centenari de les “Converses de Morella”. Aquest diumenge l’equip de “A Vivir, Comunitat Valenciana”, el programa dels matins del cap de setmana líder de la ràdio, es trasllada a la capital dels Ports per a emetre el seu programa dominical.

L’espai, conduït per Elena Morales, es realitzarà des de la llotja de l’Ajuntament i bona part de les dues hores que dura el programa les dedicarà a donar a conèixer la importància històrica del fet que es commemora, així com les activitats que es poden gaudir ací aquests dies, entre altres el festival de música medieval i renaixentista. Gastronomia, artesania, oci, música, art i cultura no fallaran a la cita.

No és la primera vegada que el programa es desplaça fins a la capital dels Ports per a emetre un espai en directe. Per l’Anunci del 53 Sexenni A vivir que es verano” va retransmetre el pregó de Mario Adell en directe dins d’un programa especial que encara es pot escoltar a la web de la ràdio comarcal.

“A vivir, Comunitat Valenciana” s’emet tots els dissabtes de 13 a 14h i els diumenges de 12h a 14h, en la Cadena Ser.

Be the first to comment

Leave a Reply

Tu dirección de correo no será publicada.


*