Una carta a Leslie

Diumenge, 21 d'octubre de 2018

Estimada Leslie, com va? Disculpa si no m’adreço a tu com cal però és que no sé quin ha de ser el teu tractament. Tampoc sé si eres femenina o al vindre del cel eres com els àngels, asexual. No, no vaig a dir que eres una ‘mariconez’ no siga cas que algú pose el crit al cel. La veritat siga dita és que no us he entès mai, no sé si sou huracans, gotes fredes o ciclogènesis explosives. Disculpa de nou però quan es tracta de vents forts i pluges quantioses a mi m’agrada més anomenar-li com deia m’agüela: un temporal de collons!

En tot cas, com no sé a qui adreçar-me, t’he triat a tu, benvolguda Leslie, com a destinatària de la meua reflexió setmanal. I no és perquè et tinga un afecte especial, que no te’l tinc, sinó perquè et veig com a moltes persones terrenals, un ens amb molt mala llet que només veniu a fer mal, a fer destrossa, a ferir la humanitat. Pots ser tu, Leslie, o pot ser Trump, o el primer ministre d’Itàlia, o el rei d’Aràbia, o Israel, o els neonazis que cada vegada afloren més, o els vàndals seguidors de qualsevol equip esportiu que no saben comportar-se quan ixen de casa ni a sa casa tampoc, o… tanta gent i tants de col·lectius que Déu n’hi do si en podria citar, tanta maldat hi ha pel món que com no puc citar i nomenar tota la seua representació ho personalitzo en tu, Leslie, per ser la darrera en arribar.

Suposo que com a mala tronada que eres estaràs al cas de tantes barbaritats, injustícies, fellonies i comportaments miserables que al món hi ha. Coneixeràs i sabràs, perquè són de la teua condició, de la gent de mala calanya que podreix el món i la vida dels més innocents. Els hem de qualificar com cal, Leslie, són males persones. I com els mals núvols que provoquen calamitats les males persones apareixen qualsevol dia de sol per trencar la pau de la gent.

No sé si t’haurà donat temps Leslie a, entre provocar ruixats, vent i devastació, veure com està la situació per ací, no sé si te n’has adonat que el món està com tu: gris, núvol, enterbolit i inestable. No et pots fer una idea de les ganes que tenim de gaudir d’un sol lluent però la mala gent com tu ens el tapa de continu. Maleïts sigueu sempre.

Directe