La Policia Local de Peníscola es confisca de 1.130 articles del “top manta” aquesta Setmana Santa

Catorze agents de Policia Local van retirar 78 punts de venda fraudulenta al passeig marítim

La Policia Local de Peníscola, en col·laboració amb la Guàrdia Civil, ha dut a terme dos operatius durant les jornades de Divendres i Dissabte Sant en la zona del passeig marítim de la localitat amb l’objectiu de retirar el quasi centenar de punts de venda fraudulenta identificats en la via pública.

Concretament, durant la intervenció del divendres, es van retirar un total de 86 punts de venda, als quals se sumen els 92 retirats l’endemà per un total de catorze agents de Policia Local i dues patrulles de la Guàrdia Civil.
El resultat de totes dues intervencions ha sigut el decomís d’un total de 1.130 articles que estaven destinats a la venda fraudulenta, fonamentalment sabatilles esportives i samarretes.

Més de mil incidències
durant els festius

La Policia Local, des de dijous passat fins al dilluns d’aquesta setmana ha atés un total de 1.128 incidències, entre les quals destaquen els serveis humanitaris, el control de l’acompliment d’ordenances municipals, incidents amb el trànsit de vehicles i el mal estacionament d’aquests.

Directe