Visita de la delegada del Consell a Els Ports i La Tinença

Trobades de treball de la delegada del Consell per a conéixer de primera mà les inquietuds dels seus veïns

La delegada del Consell a Castelló, Susana Fabregat, ha visitat les localitats de Castell de Cabres, un municipi en el qual hi ha només 19 persones empadronades i la Pobla de Benifassà, per a conéixer de primera mà les necessitats d’estos municipis i abordar les inversions de la Generalitat a la comarca del Baix Maestrat.

En primer lloc, Fabregat ha acompanyat l’alcaldessa de Castell de Cabres, M. José Tena, en un recorregut pel municipi per a conéixer la problemàtica que hi ha entorn de la necessitat de reforma de l’únic bar de la població.

En la seua visita, Fabregat, ha destacat que “donar veu als xicotets municipis de la província és un dels compromisos del Consell que presidix Carlos Mazón i hui toca ajudar els veïns de Castell de Cabres per a ajudar a reformar el bar”, únic lloc d’oci de la localitat, i així poder “trobar a algú que vulga vindre a gestionar-lo”.

Posteriorment, Fabregat ha visitat l’ajuntament de la Pobla de Benifassà. Allí, juntament amb el seu alcalde, David Gil, ha mantingut una reunió en la qual s’ha posat damunt la taula les prioritats del municipi en matèria de serveis administratius, assumptes rurals i subvencions.

Gil ha agraït la visita de Susana Fabregat, “ha sigut una reunió de treball molt útil, ja que teníem molts assumptes d’interés i la delegada del Consell ens ha oferit tota la col·laboració i ajuda per part de la Generalitat per a millorar el benestar dels nostres veïns”.

Estes trobades de treball s’emmarquen en l’aposta de la Generalitat Valenciana per mantindre una escolta activa amb els 135 municipis de la província de Castelló per a conéixer de primera mà les inquietuds dels seus veïns.

Directe