La Mancomunitat Alt Maestrat aprova un pressupost d’1 milió d’euros, el més alt de la seua història

Integra a Culla, Benassal, Vilar de Canes, la Torre d'en Besora, Albocàsser, Catí, Tírig i La Serratella

La Mancomunitat Alt Maestrat, que ha aprovat el pressupost més alt des de la seua fundació: 998.727,51 euros. Aquest augment pressupostari es deu, principalment, a la incorporació de l’import corresponent a l’anualitat 2024 (307.373 euros) de la subvenció d’1 milió d’euros atorgada al projecte ‘Camins dels Càtars’ per als anys 2024-2026 i a l’ampliació de la dotació econòmica de la Conselleria de Serveis Socials, Igualtat i Habitatge per a la contractació de més auxiliars d’ajuda a domicili, que passaran de 4 a 9 (295.718 euros).

“Volem impulsar el nostre territori en tots els àmbits i creiem que amb aquest pressupost, el més alt de la història de l’entitat, podem aconseguir-ho” ha afirmat la presidenta, Marta Pitarch, qui ha afegit que “continuarem treballant amb l’ajuda de la Generalitat, la Diputació i els Ajuntaments en els programes de serveis socials i atenció primària, així com en aquells dirigits a les persones joves dels nostres pobles”.

Quant al projecte de desenvolupament turístic i cultural ‘Camins dels Càtars’, “gràcies a l’ajuda d’Europa podrem posar en valor el nostre patrimoni donant-nos suport en les petjades dels càtars i creant un itinerari que ens uneix a altres localitats europees. Així, amb la cultura i la història com a base, potenciarem el nostre territori com a enclavament turístic, la qual cosa suposarà un revulsiu per a l’economia de totes les localitats de la zona” ha ressaltat Marta Pitarch.

Directe