Canet lo Roig posa en marxa un concurs per a potenciar la decoració nadalenca en la localitat

El jurat concedirà un primer premi de 150 euros, un segon de 100 euros i un tercer de 50 euros

L’Ajuntament de Canet lo Roig vol promoure la creació d’ambient nadalenc en la localitat “però comptant amb la col·laboració dels veïns, evitant l’augment de la factura energètica municipal i, a més, afavorint la sostenibilitat en la població”, assegura l’alcaldessa del municipi, María Ángeles Pallarés, qui anuncia la imminent posada en marxa de l’I Concurs de Balcons, Finestres i Façanes per Nadal.

En aquest certamen podran inscriure’s gratuïtament tots els ciutadans de Canet lo Roig a partir del pròxim 5 de desembre. Tots els participants tindran plena llibertat quant a la tècnica i l’estil de decoració dels seus balcons, finestres i façanes, sempre que la decoració del mateix no suposi cap mena de perill per als vianants. La decoració dels balcons, les façanes i les finestres ha de guardar relació directa amb els motius nadalencs, que hauran d’estar decorats i exposats, almenys des del dia 22 de desembre de 2023 fins al dia 6 de gener de 2024. Decoracions que hauran de ser visibles des del carrer i que, en cap concepte, podran comptar amb il·luminació donin la que sigui necessari emprar foc, torxes, veles o qualsevol altre element pirotècnic.

El jurat comptarà amb un representant de cada associació del municipi, i un membre de l’Alcaldia de Canet lo Roig s’encarregarà d’estendre acta de les consideracions dels membres del jurat en la seva labor de valoració de les decoracions que s’hagin presentat sobre la base de disseny i originalitat, ús d’elements reciclats, reutilitzables i naturals; tradició popular i il·luminació

El jurat, que visitarà la jornada del 30 de desembre a tots els participants, concedirà un primer premi de 150 euros, un segon premi de 100 euros i un tercer premi de 50 euros.

Directe