Morella oferirà un dispositiu especial de trànsit per l’Anunci

Morella rebra milers de visitants, disposaran de tres zones d’aparcament especials a les diferents accessos a la ciutat

Morella oferirà un dispositiu especial de trànsit per l’Anunci

L’Ajuntament de Morella ha preparat tres zones d’aparcament especials per al cap de setmana de l’Anunci. La primera d’elles està al barri de La Puritat i pensada per a acollir els vehicles de la gent vinguda dels pobles de la comarca dels Ports, la segona a la zona de Santa Llúcia per als vehicles que arriben des de la província de Terol i l’última a l’Hostal Nou per aquelles vingudes per l’N-232 des de Vinaròs, Castelló o València entre altres. Esta última comptarà amb un servei d’autobús per a apropar els i les visitants fins a la ciutat, així com de tornada fins al pàrquing.

A més, el divendres a partir de les 16.00 hores, les carrosses que participen en l’Anunci entraran a la ciutat i circularan pels accessos a la ciutat. Així, durant esta vesprada hi haurà talls de trànsit en els carrers de Morella per on accediran els vehicles, així com l’accés des de Santa Llúcia. La informació es detallarà en els pròxims dies pels canals d’informació municipal.

L’alcalde de Morella, Bernabé Sangüesa, ha destacat que “són dies de festa on venen molts visitants a disfrutar de l’Anunci i de Morella” i ha afegit que “volem donar els màxims serveis possibles i que tant la gent d’ací com la que vindrà tinguen una bona atenció”. L’edil també ha demanat que “se circule el mínim possible per dins del nucli històric, només el que siga necessari i no dificultar la circulació durant estos dies”. Finalment, Sangüesa ha explicat que “les zones d’aparcament pròximes al municipi estaran disponibles per a la gent amb distintiu de residents i autoritzats”.

Directe