L’Ajuntament treu a licitació la segona fase de rehabilitació de la Cotxera de Batet

Per acollir la nova Tourist Info, un espai interpretatiu de l'antic fortí, espai museístic i saló d'actes amb espai gastronòmic

L’Ajuntament ha publicat a la Plataforma de Contractació del Sector Públic licitació la segona fase de les obres de rehabilitació del Centre d’Inspiració Turística – Cotxera de Batet. El pressupost de sortida és de 341.000€, IVA inclòs, que es finançarà amb els Fons Europeus FEDER, a través de l’Estratègia de Desenvolupament Urbà Sostenible Integrat, EDUSI.

Les ofertes es podran presentar de forma telemàtica fins al 31 de juliol a la mateixa Plataforma de Contractació del Sector Públic.

Les obres consistiran en realitzar els acabats de la planta baixa, on es col·locarà la nova Tourist Info i un espai interpretatiu de l’antic fortí. D’altra banda, també s’adequarà la primera planta per crear un espai expositiu i museístic, a més de arranjar la segona planta per crear un saló d’actes amb espai gastronòmic per fer formació i presentacions, així com acollir les oficines del Departament de Turisme. El projecte també inclou realitzar totes les connexions interiors.

El regidor de Promoció de la Ciutat i Interés Turístic, Marc Albella, ha destacat que “amb aquesta segona fase es donaran per finalitzades les obres constructives d’adequació del Centre d’Inspiració Turística – Cotxera de Batet, que suposaran convertir l’immoble en un espai turístic referent”.

Per la seua banda, la regidora de Fons Europeus i Smart City, Carmen Morellà, ha indicat que aquest espai és un exemple de la consecució de diferents fons europeus per a inversions a la nostra ciutat, en aquest cas, per millorar la competitivitat turística.

Directe