Alcalà-Alcossebre celebra una Junta Local de Seguretat que aferma la col·laboració entre Policia Local i Guàrdia Civil

Amb la presència de la Subdelegada del Govern, Soledad Ten, i el Coronel Cap de la Guàrdia Civil de Castelló, Ángel Gil Redondo

L’Ajuntament d’Alcalà-Alcossebre ha celebrat avui una Junta Local de Seguretat en la qual s’ha donat llum verda la proposta de signatura del conveni entre el consistori i la Secretaria d’Estat de Seguretat, per a desenvolupar diverses mesures per a reforçar la col·laboració entre la Policia Local i la Guàrdia Civil, relatives a qüestions com l’intercanvi d’informació en l’àmbit de la seguretat ciutadana, accés a bases de dades, comunicacions policials conjuntes o celebració de Juntes Locals de Seguretat i redacció de Plans Locals de Seguretat.

La Subdelegada del Govern, Soledad Ten, ha valorat com molt positiu que “Alcalà-Alcossebre compte amb un conveni que ja s’ha signat en altres poblacions de la província i que plasma per escrit el que ja es fa en la pràctica i que resulta important”. Per part seva, el Coronel Cap de la Guàrdia Civil de Castelló, Ángel Gil Redondo, ha assenyalat que “des de la Comandància de lloc d’Alcalà de Xivert continuarem realitzant les accions conjuntes necessàries amb la Policia Local i col·laborant al màxim”.

L’Alcalde Francisco Juan ha destacat “els bons resultats en matèria de seguretat que estem obtenint, gràcies a la col·laboració entre Policia Local i Guàrdia Civil, que és estreta i diària, en aspectes com l’assistència a les víctimes de violència de gènere o vigilància rural”, al mateix temps que incidia en “les necessitats especials de la nostra població, en multiplicar la seva població durant la temporada estival, la qual cosa exigeix una important presència d’efectius” pel que sol·licitava a la Guàrdia Civil que es tinguen en compte aquestes circumstàncies a l’hora de planificar la temporada estival dels seus efectius.

A la Junta Local de Seguretat assistien també el Comandant de lloc de la Guàrdia Civil, Delfín Ramos, la regidora de Governació, María Agut, i l’Inspector Cap de la Policia Local, Abel Serret.

Directe