L’Ajuntament d’Alcalà-Alcossebre aprova la distribució de regidories per a la legislatura 2023-2027

Aprovada amb els vots a favor del PP, l'abstenció del PSPV i l'absència de l'edil de ALC

L’Ajuntament d’Alcalà-Alcossebre ha celebrat aquest matí el ple extraordinari en el qual s’han determinat els punts més rellevants, de cara al funcionament municipal per a la legislatura 2023-2027. La proposta d’Alcaldia relativa a la determinació de les funcions i responsabilitats dels edils de l’equip de govern ha quedat aprovada amb els vots a favor del Partit Popular, l’abstenció del Partit Socialista i l’absència de l’edil de ALC.

Com a novetats, s’ha creat la noves regidoria de Benestar Animal, s’incorpora Infància a la regidoria de Joventut i apareix la nova àrea d’Igualtat i Integració. A més, s’opta per integrar les regidories de Festes i Cultura en una nova àrea denominada Promoció cultural, festiva i tradicions. Personal i Policia també es concentren en l’àrea de Governació i Comerç i Indústria es conjuminen en la nova àrea de Promoció Econòmica.

↳ 
El cartipaç  municipal queda distribuït així:
▸ Francisco Juan: Alcaldia-Presidència.
▸ María Agut: Àrees de Governació, Hisenda i Educació.
▸ José Miguel Martorell: Àrees d’Urbanisme i Activitats i Esports.
▸ Juan Carlos Barceló: Àrees de Serveis, Agricultura i Sostenibilitat Ambiental.
▸ Javi García Pitarch: Àrees de Promoció cultural, festiva i tradicions; Noves Tecnologies i Transparència i Participació.
▸ Melina Fradejas: Àrees de Sanitat, Benestar Social i Benestar Animal.
▸ Alejandra Roca: Àrees de Turisme i Promoció Econòmica.
▸ Malena Herrera: Àrees de Joventut i Infància, Igualtat i Integració.



També s’han aprovat les tinences d’Alcaldia, amb Maria Agut com Primera Tinenta d’Alcalde i José Miguel Martorell, com a Segon Tinent d’Alcalde, així com la periodicitat de les sessions plenàries ordinàries que passen a ser els dimecres de l’última setmana dels mesos imparells a les 11.00h. Altres qüestions aprovades han estat la proposta d’Alcaldia relativa a la creació de la junta de portaveus, les assignacions per assistència a òrgans col·legiats, la constitució dels grups municipal i portaveus, així com les responsabilitats amb dedicació parcial o exclusiva i concreció del règim retributiu.

Directe