La major part dels alcaldes dels Ports continuen sent-ho

Repeteixen Sílvia Colom a Vilafranca, Mireia Mestre a Cinctorres o Santi Pérez a Forcall

Sílvia Colom continuarà sent l'alcaldessa de Vilafranca

A la comarca dels Ports la majoria dels alcaldes continuaran sent-ho una legislatura més, com és el cas de Vilafranca, Cinctorres i Forcall. Però també hi ha alcaldies que canvien, com Castellfort, Ares o Olocau.

En el cas del poble d’Ares del Maestrat, l’alcaldia canvia de mans, però continua per al partit socialista. Durant el pròxims quatre anys serà José Luis Marques l’alcalde del poble.

José Luis Marqués Cerero (PSPV) ha sigut investit alcalde d’Ares

A Castellfort, també canvia l’alcaldia, Juan Manuel Segura, del Partit Popular, serà qui governarà durant aquesta legislatura.

Juan Manuel Segura Prades ha sigut investit primer edil en l’acte de constitució del nou Ajuntament

Altres municipis que canvien l’alcaldia són Sorita amb Pedro Pablo Milian com a nou alcalde del Partit Popular, i també ho fa Olocau del Rei, on l’alcalde serà Sergio Guillen del partit socialista.

Per contra, la resta de municipis dels Ports mantenen els mateixos alcaldes de la passada legislatura. A Vilafranca, continuarà governant el PSPV amb Silvia Colom d’alcaldessa. A Villores, repeteix Ivan Guimerà pel partit d’Independents.

Álvaro Ferrer Ferrer, del Partit Popular, ha estat investit alcalde de Portell. Els dos regidors del PSPV no s’han presentat i no han recollit l’acta de regidor

Álvaro Ferrer, continua d’alcalde a Portell, Lucia Martí també continuarà com a alcaldessa de Palanques i Santi Pérez ho serà de nou a Forcall.

Mireia Mestre també repeteix a Cinctorres, Jorge Royo, d’Independents La Mata continuarà durant quatre anys més, Juanjo Palomo a Vallibona, Javier Guardiola segueix com a alcalde de la Todolella, Dani Pallarés a Herbers i David Gil a la Pobla de Benifassà.

Maria José Tena comença una nova legislatura a Castell de Cabres, després que els dos regidors del partit Avant Castell de Cabres, un no es presentés al ple d’investidura i l’altre donés el seu vot al PSPV-PSOE.

Pel que fa a les comarques veïnes de l’Alt i Baix Maestrat: Benassal té nova alcaldessa, serà Elia Garcia del PSPV, també canvia l’alcaldia a Catí, serà Mari Carmen Gomiz del Partit Popular, i pel que fa al municipi de Xert, continuarà Susana Sanz del Partit Popular.

Directe