El ple de l’Ajuntament d’Alcalà-Alcossebre nomena alcalde al popular Francisco Juan

S'ha constituït la corporació municipal amb vuit edils del Partit Popular, quatre del Partit Socialista i un d’ALC

El nou ple de l’Ajuntament d’Alcalà-Alcossebre per a la legislatura 2023-2027 ha quedat constituït amb la proclamació de Francisco Juan Mars com a Alcalde, que revalida així el càrrec. La corporació municipal es conforma amb vuit edils del Partit Popular -Francisco Juan, María Agut, José Miguel Martorell, Juan Carlos Barceló, Melina Fradejas, Javier García, Alejandra Roca i Malena Herrera-, quatre del Partit Socialista –José Joaquín Herrera, Sara Cucala, Tina Arnau i Lluís Garcia- i Ana María Martín com a representant d’ALC.

Després de la seua presa de possessió com a Alcalde, Francisco Juan, s’ha dirigit a tots els integrants de la corporació destacant que “m’agradaria que l’objectiu comú de treballar pel poble i fer que Alcalà-Alcossebre avance siga el pilar sobre el qual s’assente aquesta nova corporació. Perquè aquest és el propòsit en el qual hem de fixar-nos tots els grups municipals, amb les inevitables i també necessàries diferències polítiques però sempre des del respecte i la coherència”.

Juan ha finalitzat al·ludint a la seua continuïtat en el càrrec recalcant que “ser Alcalde del teu poble és el major orgull que pot tenir una persona que es dedique a la política local. I quin honor que després de 24 anys els meus veïns i veïnes continuïn confiant en mi. En els pròxims quatre anys m’emplearé a fons, com he fet sempre. Vull pensar que aquesta manera de fer i de ser és la que han valorat els nostres veïns i veïnes i els correspondré actuant de la mateixa manera durant tota la legislatura que ara iniciem”.

Directe