Costes finalitza les feines de remodelació i construcció dels espigons de la platja del Fortí

Les màquines continuaran amb la recuperació de l’escullera ubicada entre el riu Cervol i la platja de Fora del Forat

Costes ha donat per enllestides les obres de regeneració dels dos trencaonades, així com l’espigó ubicat davant del carrer de l’Àngel, a la platja del Fortí. El projecte ha comptat amb un pressupost de 728.000 euros finançat de forma íntegra per Costes, a través dels fons europeus, amb la finalitat de protegir el litoral vinarossenc davant dels temporals marítims.

L’alcalde en funcions, Guillem Alsina, ha destacat que “els treballs s’han desenvolupat durant la temporada baixa per a generar les menors molèsties possibles als veïns”. En aquets sentit, agraïa la celeritat de Costes per complir els terminis establerts.

Per la seua banda, el regidor en funcions de Promoció de la Ciutat i Interés Turístic, Marc Albella, comentava que “les feines continuaran durant els propers dies amb l’adequació de la platja i la retirada de les tanques amb la finalitat que a partir de la setmana vinent estiga en òptimes condicions per als banyistes”. Segons afegia “les màquines continuaran els treballs a la desembocadura del riu Cervol, una zona amb menys afectació, per fer la reparació de l’escullera ubicada entre la mateixa desembocadura i la platja de Fora del Forat”.

Directe