Canet lo Roig posa en marxa una línia d’ajudes per a millorar les façanes del municipi

L'èxit de la primera convocatòria ha animat a l'ajuntament a posar en marxa una segona edició

L’Ajuntament de Canet lo Roig posa en marxa, per segon any consecutiu, una línia de subvencions a fons perdut per al sanejament i embelliment de façanes del nucli urbà del municipi amb un triple objectiu: “Volem embellir el nostre poble perquè siga més agradable i acollidor per a tots, dinamitzar l’economia mitjançant la contractació dels serveis d’autònoms i petites empreses i, a més, aportar el nostre xicotet granet d’arena contra la despoblació que no sols afecta al nostre poble, sinó també a molts altres municipis de l’interior de la nostra província”, explica la primera edil, María Ángeles Pallarés, qui subratlla que l’èxit de la primera convocatòria “ens ha animat a posar en marxa una nova edició”.

Aquesta ajuda, segons explica l’alcaldessa, “està destinada a afavorir la regeneració, adequació i embelliment de les façanes dels immobles del nucli urbà del nostre municipi i millorar així les condicions de l’habitatge”. Tots els propietaris d’un habitatge a Canet lo Roig poden beneficiar-se d’una subvenció del 50% del pressupost presentat al costat de la sol·licitud de llicència d’obra, i que podrà ser de fins a 400 euros per sol·licitud.

Segons explica Pallares, “són susceptibles de ser subvencionades totes aquelles obres relacionades amb la regeneració i embelliment de façanes, inclusivament els treballs de pintura, però només quan estiguen inclosos en el pressupost de les obres a realitzar”. El termini d’execució de les obres serà al llarg de tot l’any 2023 i les peticions s’atendran per rigorós ordre d’entrada fins a esgotar la quantitat de 5.200 euros consignats en el Pressupost Municipal per a l’actual exercici.

Directe