La Policia Local d’Alcalà-Alcossebre forma a l’alumnat de Primària per a lluitar contra l’assetjament escolar

S'imparteixen xerrades perquè siguen els propis joves els que puguen prevenir, identificar i frenar conductes de bullying

La Policia Local d’Alcalà-Alcossebre continua la seua labor de conscienciació per a evitar l’assetjament escolar des de les edats més primerenques, impartint xerrades a l’alumnat dels CEIPs de la localitat. L’objectiu d’aquestes xerrades, que es porten realitzant des de fa diversos cursos, és que “els nostres xiquets i xiquetes sàpiguen identificar conductes d’assetjament i que entenguen que aquestes actituds poden perjudicar molt als seus companys i companyes”, explica el cap de la Policia Local, Abel Serret.

Dades dels últims anys, recaptades a nivell nacional, demostren que l’assetjament escolar causa a l’any al voltant de 200 morts en centres d’Educació Secundària, amb el que des de la Regidoria de Policia l’objectiu és que tant l’assetjat com l’assetjador puguen ser detectats per tots els seus companys i reconduir o informar d’unes certes conductes o bé al professorat o bé als seus progenitors, per a erradicar al més prompte possible qualsevol possible cas d’assetjament.L’Alcalde Francisco Juan ha destacat que “des de la Regidoria de Policia es valora com molt positiu el resultat que estan tenint aquestes xerrades i ja s’estan recollint els fruits, com demostra que som un municipi amb escassa incidència en casos de bullying i això és un treball tant de la Regidoria de Policia com de la comunitat educativa”.

Directe