Herbeset i La Pobleta ja compten amb servei de fibra òptica

Amb esta posada en marxa, tots els pobles del terme municipal de Morella compten amb connexió a internet d’alta velocitat

Herbeset i La Pobleta ja tenen amb una xarxa de fibra òptica amb connexió a internet d’alta velocitat. D’aquesta manera, les persones interessades ja poden contractar el servei a través de l’empresa Redi. Esta va ser l’encarregada d’instal·lar el cablejat, caixes de distribució i armaris de connexió durant els últims mesos. Amb aquesta posada en marxa, tots els pobles del terme municipal de Morella compten amb el servei de fibra òptica. Ara, “les veïnes i veïns d’Herbeset i La Pobleta també poden disfrutar d’un servei d’internet de qualitat” ha destacat la regidora de Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC), Judit García.

A més, ha explicat que “la millora i ampliació de la fibra òptica és molt important en poblacions d’esta zona i comptar amb els mateixos serveis d’internet i telefonia mòbil que en poblacions amb més població”. L’edil ha comentat que “quan les principals empreses van instal·lar la fibra a la resta de la comarca, no ho van fer en estos dos pobles, els quals ara ja poden contractar-lo” i ha afegit que “aquesta instal·lació discorre per on ja existeix cablejat d’altres serveis per a minimitzar l’impacte visual”.

Cal recordar que, el servei de fibra òptica es va posar en marxa al nucli històric de Morella al mes d’abril de l’any 2017. Des d’aquest moment, particulars i empreses van contractar aquest servei, el qual, es va ampliar a l’Hostal Nou, el polígon industrial, Ortells i Xiva, fins que ara es completa amb Herbeset i La Pobleta. També s’ha d’explicar que la instal·lació del cablejat discorre per on ja existia d’altres serveis i minimitza l’impacte visual a la població.

Finalment, l’Ajuntament de Morella s’ha posat en contacte amb les companyies de telefonia per a traslladar la necessitat de solucionar els problemes de cobertura mòbil que pateix la localitat.

Directe