La Torre d’en Besora renova la xarxa de canonades d’aigua en la pedania Masia Els Vilàs

Les obres s'estan fent per fases i finançades amb fons municipals

L'alcalde, David Vicente, controla l'avanç de les obres

L’Ajuntament de la Torre d’en Besora està renovant les canonades de l’aigua potable del terme municipal amb l’objectiu “de millorar la qualitat del servei que reben els ciutadans en garantir una major pressió i també per a optimitzar al màxim els nostres recursos hídrics”, assegura l’alcalde de la localitat, David Vicente Segarra, qui assenyala que aquesta iniciativa s’està desenvolupant amb fons municipals

Aquesta actuació, que realitza per fases i atenent a cada moment les necessitats de la població, i en l’actualitat li ha correspost a la zona denominada Masia Els Vilàs, i es beneficiaran “uns 10 habitatges que tenien importants mancances en el subministrament de l’aigua i entre les quals es troba, fins i tot, un allotjament rural”.

“Amb aquesta mena d’iniciatives volem, en definitiva, potenciar l’eficiència i la sostenibilitat en el subministrament d’un recurs molt valuós i escàs com és l’aigua, eliminant les deficiències que es puguen detectar mitjançant la substitució de les canonades; i, al mateix temps, oferir als veïns un servei òptim, perquè tots puguin comptar amb les mateixes prestacions, independentment de la part del terme municipal en el qual resideixin”, puntualitza l’alcalde, qui subratlla que , des de la corporació municipal, “s’està fent un gran esforç econòmic per a solucionar els problemes dels veïns en el subministrament de l’aigua potable”.

Directe