Alcalà-Alcossebre obre el termini per a la presentació de candidatures a rei o reina del Carnaval 2023

El 13 de gener es realitzarà el sorteig entre totes les candidatures presentades

L’Ajuntament d’Alcalà-Alcossebre ha publicat les bases que regulen la selecció del rei o reina del Carnaval 2023 i que es poden consultar en la Seu Electrònica Municipal. Aquestes bases recullen que podrà optar a la selecció qualsevol veí o veïna major de 18 anys pertanyent a una colla del Carnaval d’Alcalà-Alcossebre que no hagi comptat amb un rei o reina en les cinc últimes edicions. No podrà presentar-se una mateixa persona per més d’una colla i només es presentarà un candidat per colla. A més, les bases plasmen les condicions que van lligades al càrrec.


Els interessats i interessades hauran de presentar un registre d’entrada a l’Ajuntament d’Alcalà-Alcossebre, presencial o electrònic, del 2 al 12 de gener. El divendres 13 de gener es realitzarà el sorteig entre totes les candidatures presentades.


Els xiquets i xiquetes que vulguen presentar-se al càrrec de rei o reina infantil també han de presentar les seues candidatures, seguint el mateix sistema de presentar un registre d’entrada –en aquest cas, pels seus pares- i el mateix dia 13 de gener es realitzarà el corresponent sorteig.

Directe