Comencen les obres de regeneració urbana del centre d’Alcossebre

Per afavorir la mobilitat sostenible i embellir l'espai urbà amb solució de plataforma única, renovar tot el mobiliari i incorporar vegetació

Comencen les obres de regeneració urbana del centre d’Alcossebre

Avui dilluns 19 de desembre han començat els treballs de regeneració urbana i millora del centre d’Alcossebre, que es desenvoluparan en l’eix format pel carrer Rench, camino L’Atall i plaça Constitució. Les obres, que executa l’empresa BECSA amb un import de 694.935 euros, es financen a través dels fons europeus Next Generation reflectits en el Pla de Sostenibilitat Turística en Destins obtingut pel municipi.

L’Alcalde Francisco Juan ha visitat la zona per on començat les obres, concretament plaça Constitució i camíL’Atall, per a comprovar el dispositiu establert, al costat de la dirección d’obra, cap de la Policia Local i l’arquitecte municipal. Juan ha demanat “la comprensió, tant a establiments com als veïns i veïnes de la zones, davant les possibles molèsties que puguen ocasionar les obres” insistint que “aquesta obra és una prioritat ja que ens assegura poder comptar amb un eix urbà totalment adaptat als nous temps”.


L’objectiu de l’actuació és afavorir la convivència entre vianants i vehicles, creant un eix de connexió amb la franja marítima (plaça Vista Alegre i carrers La Timba i Saint Lucia) i crear un espai urbà més agradable i atractiu, per la qual cosa s’optarà per la instal·lació de jardineres i nou mobiliari urbà i s’optarà per unificar les pèrgoles i tendals a utilitzar per part dels establiments. Està prevista la plantació de 5 grans palmeres en la plaça Constitució i 40 arbres en grans jardineres.

Respecte a la mobilitat, s’opta per una solució de plataforma única, la qual cosa suposa una gran flexibilitat a l’hora d’adaptar-se als diferents usos de la zona i afavorir la convivència entre vianants i vehicles.

Directe