Canet adquireix un solar en el nucli urbà per a fer un aparcament de cotxes

Al costat del Local Poifuncional i a només tres minuts de la plaça Nova

L'alcaldessa visita el solar que es convertirà en aparcament de cotxes

L’Ajuntament de Canet lo Roig ha adquirit una parcel·la de 3.700 metres quadrats que està situada al costat del Local Poifuncional i a només tres minuts de la plaça Nova, en el centre del nucli urbà de la localitat. “Aquest solar serà totalment condicionat perquè pot ser utilitzat al més aviat possible com a zona d’aparcament de cotxes a l’aire lliure i gratuït”, anuncia l’alcaldessa de la localitat, María Ángeles Pallarés, qui assegura que, més endavant, “serà pavimentat, senyalitzat i il·luminat”.

D’aquesta manera, Pallarés vol “evitar que s’aparqui als carrers més estrets del municipi, la qual cosa provoca greus molèsties per als veïns de la zona que, en algunes ocasions, fins i tot tenen problemes per a accedir als seus domicilis”. De fet, Pallarés anuncia que en breu “també es limitarà i regularà l’aparcament en aquests carrers mitjançant la instal·lació de bolardos i altres elements dissuasius”. En aquest sentit, l’alcaldessa recorda que, en els mesos d’estiu, així com en caps de setmana i en dates especials, “rebem a molts visitants i no és fàcil trobar un aparcament disponible”.

María Ángeles Pallarés afirma que amb aquesta iniciativa s’ha aconseguit un doble objectiu: “D’una banda s’ha incrementat el patrimoni municipal amb un ampli solar en una zona privilegiada del nostre municipi, però a més és un pas més en el nostre treball per a construir un poble més agradable i acollidor”.

Directe