Xert recupera camins i accessos afectats per les últimes pluges mentre es continua treballant

"Xert mai ha viscut un temporal com el registrat”, diu l’alcaldessa, Susana Sanz

Xert recupera camins i accessos afectats per les últimes pluges mentre es continua treballant

L’Ajuntament de Xert recupera infraestructures, camins i accessos afectats per les últimes pluges i continua treballant sense descans perquè els veïns recobren la normalitat com més prompte millor.

L’alcaldessa de Xert, Susana Sanz, informa que les actuacions continuen en tot el territori municipal a causa dels greus efectes ocasionats per les pluges registrades fa una setmana en tota la localitat.
“Hem estat treballant durant tota la setmana per a intentar recuperar com més prompte millor la normalitat en el municipi, on els danys han sigut nombrosos. Xert mai ha viscut un temporal com el registrat”, indica l’alcaldessa, Susana Sanz.

“Durant tota la setmana el treball s’està centrant en la reparació de camins i accessos a finques així com en la reconstrucció de passos arrancats per l’aigua”, explica Sanz. A més, “també s’està treballant en els edificis municipals, en els quals la pluja ha causat danys de diferent consideració”, afig la alcaldessa.

L’Ajuntament de Xert estudia declarar zona catastròfica el municipi després que durant el divendres 18 i el dissabte 19 de novembre s’acumularen prop de 400 litres/metre quadrat en menys de 48 hores. “Estem treballant colze a colze amb els veïns amb l’objectiu que Xert recupere la normalitat el més ràpid possible”. “Estem realitzant una valoració del conjunt de danys ocasionats per la DANA i estem en contacte amb tots els veïns per a avaluar els efectes d’aquest temporal tant a nivell privat com públic”, explica Sanz.

Directe