L’Oficina MEDIAPROP d’Alcalà-Alcossebre incorpora un sistema de cita prèvia en línia

Des de que va començar al juliol s'han realitzat vuit consultes informatives i es tramita un servei de mediació com a alternativa a la via judicial

L’Oficina MEDIAPROP de l’Ajuntament d’Alcalà-Alcossebre ha millorat els seus serveis amb la incorporació d’un sistema de cita prèvia en línia. S’accedeix a través de la web municipal, secció Seu Electrònica- CITA PRÈVIA i pot sol·licitar-se tant per a l’oficina d’Alcalà com per a la de Alcossebre. En el cas d’Alcalà, el servei es presta a l’Ajuntament, en horari dilluns de 17.00h a 18.30h i, en Alcossebre, en les Oficines Municipals, els dimecres, de 17.00h a 18.30h. Amb la cita prèvia en línia s’intenta facilitar l’accés de la ciutadania a aquest servei, que exerceix un tècnic jurídic de l’Ajuntament i que es presta a través de la subvenció que atorga la Direcció General de Reformes Democràtiques i Accés a la Justícia de la Generalitat Valenciana. També es pot sol·licitar cita via telefònica al 964 410301.Des de la seva posada en marxa, el mes de juliol passat, l’oficina MEDIAPROP d’Alcalà-Alcossebre ha realitzat vuit consultes informatives explicant quin era l’abast del servei, en què consisteix la Llei de Mediació de la Comunitat Valenciana o per què la mediació és una alternativa a la via judicial, el seu reduït cost econòmic, etc. Una d’aquestes consultes ha derivat finalment en una mediació que s’està tramitant actualment.


Per a l’Alcalde Francisco Juan, “tot el que siga incorporar nous serveis per a la ciutadania, com aquesta oficina MEDIAPROP, per a la qual l’Ajuntament cedeix les seves instal·lacions i presta un tècnic municipal, és positiu. Per això, des del consistori vam decidir sol·licitar aquesta subvenció perquè aquest nou servei fos possible en el nostre municipi”.

Directe