L’alcalde de Sant Jordi es reuneix amb el Ministeri perquè licite ja les obres dels accessos de l’N232

Després d'anys de paràlisis des del Govern central

L’alcalde de Sant Jordi es reuneix amb el Ministeri perquè licite ja les obres dels accessos de l’N232

L’alcalde de Sant Jordi es reuneix amb el Ministeri de Transports perquè licite ja les obres dels accessos de la N232 després d’anys de paràlisis des del Govern central.

Iván Sánchez Cifre ha insistit en la necessitat d’escometre ja la millora d’aquesta infraestructura, que porta més de 10 anys de negociacions sense que l’Estat haja fet el pas per a executar les obres.
Per aquest motiu, Iván Sánchez Cifre ha mantingut una reunió telemàtica amb el subdirector de Conservació del Ministeri de Transport, Mobilitat i Agenda Urbana, Álvaro Navareño, per a resoldre d’una vegada aquesta qüestió. Cal tindre en compte que Ajuntament de Sant Jordi i Govern porten ja negociant quasi 10 anys.

Iván Sánchez Cifre confia que “aquesta vegada sí que valga la reunió per a posar d’una vegada en marxa les obres. Cal recordar que l’Ajuntament ja va comprar els terrenys perquè així es va pactar amb la pròpia delegació del Ministeri a València i ara reclamem que s’execute al més prompte possible l’obra. Per a això és necessari que la traguen immediatament a concurs”.

L’alcalde de Sant Jordi explica que “el subdirector s’ha compromés a parlar aquesta mateixa setmana amb la demarcació de València perquè prioritzen aquest projecte i el traguen ja a licitació per a adjudicar l’obra”.

Cal tindre en compte que, econòmicament, no és molt costosa per al Govern, mentre que l’Ajuntament sí que va haver d’assumir fa més de dos anys la compra dels terrenys per a executar els treballs, la qual cosa sí que va suposar una important despesa per al municipi.

Directe