El PP demana la reparació urgent de la carretera de Rossell a Bel

Denuncien que les obres anunciades al març han estat suspeses

La portaveu adjunta del PP a Diputació, Mª Ángeles Pallarés

La CV-104, en el tram comprés entre Rossell i la pedania de Bel, va ser una de les tantes carreteres que va resultar afectada per la borrasca Filomena. Registrada fa més d’un any, entre el 6 i l’11 de gener de 2021, els seus efectes van ser lesius per a aquesta connexió que la Diputació de PSOE i Compromís es comprometia a reparar el març passat. “Hui el problema de seguretat persisteix i en el PP volem que s’actue per a pal·liar aquests riscos”.

La inversió la defensa la portaveu adjunta del PP en Diputació, Mª Ángeles Pallarés, qui adverteix que “sis mesos més tard el projecte ha desaparegut de la programació de carreteres de la Diputació per a aquest exercici. El pla preveia la reforma d’un tram d’aquesta carretera que manca de vorals i està posada pegats amb una inversió que havien de finançar a parts iguals la Diputació Provincial i el Govern d’Espanya”.

La portaveu adjunta del PPCS en la Diputació ha defensat “la urgència d’actuar en aquesta carretera”. Un traçat que la diputada provincial ha recorregut amb l’objectiu d’atendre una demanda justa i necessària per als veïns d’aquesta pedania que van patir amb Filomena els danys causats per aquesta borrasca.

“Volem saber quins plans té la Diputació per a aquesta carretera. Si al març la va contemplar i la va situar com una de les cinc carreteres que estaven danyades per Filomena, per què ha caigut ara de la programació si els problemes continuen persistint”. En opinió de Pallarés, els veïns de Rossell, i especialment els residents de Bel, “mereixen una explicació clara sobre el que ha ocorregut, perquè ha passat més d’un any i mig del pas de la borrasca Filomena i els problemes no s’han resolt”, ha explicat la portaveu adjunta del PPCS.

Per tot això, Pallarés demana la defensa “dels interessos de l’interior de la nostra província”. “Que passat més d’any i mig del pas de Filomena encara hui estiguen pendents d’execució les obres diu tot de qui governa”. En el PP, ha manifestat la diputada provincial del PPCS, “estem preparats per a assumir el canvi necessari que cada vegada més veïns demanden”.

Directe