Sant Mateu treu a licitació les obres de la primera fase de la Casa de la Música

Amb un pressupost de 256 mil euros

EL Ple de l’Ajuntament de Sant Mateu ha tret a licitació les obres de la primera fase de la futura Casa de la Música. “Aquesta primera fase té un pressupost d’execució de 256.637,21€, i es faran els treballs de moviment de terres, sanejament, cimentacions, estructura i cobertes.Les empreses disposen d’aproximadament un mes per presentar les seues ofertes”, apunten fonts municipals a les xarxes socials”

L’edifici tindrà dues plantes. “Una planta baixa de 332 m2 i una primera planta de 244 m2, sumant un total de 576 m2 de superfície construïda. La Casa de la Musica tindrà una sala d’assajos de la banda de 190 m2, tres aules polivalents i quatre sales individuals d’assaig per a instrument”, expliquen.

Aquesta infraestructura serà utilizada per l’escola de Música José Ferreres Granel, la Banda de Música i la resta d’associacions musicals del poble. Des de l’Ajuntament “continuarem apostant per la prestació de serveis de qualitat com a una de les eines per a la lluita contra el despoblament”, conclouen.

Directe