La Jana estrena alcalde, el socialista Ismael Vilanova

Avança que s’impulsaran projectes com la reconversió del ‘matadero’ en la nova Casa de la Joventut o l’ampliació del centre escolar

El Ple de la Jana ha acordat investir com a nou alcalde a Ismael Vilanova, portaveu del grup municipal socialista. Amb la proclamació de Vilanova com a nou primer edil es fa efectiu el relleu al capdavant del govern municipal pactat a l’inici de la legislatura amb la resta de regidors progressistes de l’Ajuntament.

La visió del nou mandatari és “continuar per la senda de l’esforç, del treball i del compliment de la paraula pel bé del nostre poble”. En l’últim tram del mandat 2019-2023 Vilanova ha avançat que es començaran les obres per a convertir l’antic ‘matadero’ en la nova casa de la joventut, així mateix es treballarà en materialització del projecte d’ampliació del centre educatiu: “esperem que més prompte que tard per fi compten amb els espais per a acollir la desitjada aula de 2-3 anys i el serveis de menjador”. A banda, es seguirà amb el pla d’asfaltatge de carrers.

L’alcalde ha agraït la confiança depositada i ha assegurat que “continuaré deixant-me la pell per a aconseguir el millor per a tots els veïns i veïnes de la Jana”. En aquest sentit, ha ressaltat que lluitarà per aconseguir més serveis per al municipi.

Vilanova ha estat recolzat en la investidura pel secretari general del PSPV-PSOE de la província, Samuel Falomir, el secretari d’Organització, Joan Morales, la secretària general comarcal, Ana Besalduch, la diputada autonòmica Sabina Escrig, i membres de les executives provincial i comarcal. Falomir ha felicitat l’alcalde entrant i li ha desitjat “el millor per a la nova etapa que hui comença”. “El projecte socialista té a les persones en el centre de l’acció política, per això no tinc cap dubte que Ismael ho farà molt bé perquè és un gran socialista i té una especial sensibilitat pel problemes dels demés”.

Directe