La Diputació farà el projecte per a la futura reforma de l’OFISAM de Traiguera

Ja han fer una reunió amb l'alcalde per a estudiar el projecte i meditar la redistribució de l'edifici

La Diputació de Castelló assumeix el projecte de reforma integral de l’Oficina d’Assessorament a Municipis (OFISAM) situada en el municipi de Traiguera. Així ho ha confirmat el president de la Diputació de Castelló, José Martí, i el diputat provincial de Cooperació amb els Ajuntaments, Ximo Huguet, els qui han mantingut una reunió amb l’alcalde de Traiguera, Javier Ferrer, on li han comunicat que l’entitat provincial s’ha compromés a fer el projecte de rehabilitació completa després d’haver observat en un informe propi de la institució provincial els desperfectes i deterioracions que pateix l’edifici.

Aquest part conclou argumentant que actualment l’immoble es troba en mal estat, amb desperfectes en la façana com a despreniment de la pintura o oxidació de la porta, bigues en mal estat i multitud de goteres, humitats i clivelles a l’interior que fan necessària la realització d’una reforma integral que permeta una major accessibilitat i sostenibilitat. Durant la trobada amb l’alcalde, Martí ha afirmat que és necessari ‘’millorar l’edifici per a optimitzar al màxim l’assistència i els serveis que des de la institució es presten als pobles amb menor capacitat econòmica i de gestió de la província’’.

En similars termes s’ha referit el diputat provincial Huguet, qui en la reunió ha explicat que la Diputació ‘’ha decidit programar un projecte per a reivindicar els reclams del municipi amb la qualitat que es mereixen’’, i ha assegurat que l’equip de govern i l’ajuntament estudiaran noves fórmules de distribució de l’edifici per a beneficiar tant a l’entitat provincial, que ocupa actualment la planta baixa i el propi ajuntament, que disposa de les dues plantes superiors.

Directe